30.4.07

Fora el batlle Hereu!


Sóc nascut a Barcelona tot i que ara visc al Maresme i molt feliç. Avui el batlle de la meva ciutat, el Sr Hereu, m’ha humiliat, i em calia dir-vos-ho.

Portem tres anys suportant l’intent del govern espanyol d’imposar-nos la bandera espanyola al castell de Montjuïc, quant la realitat era que la qüestió ja estava legislada per llei i no calia tanta parafernàlia.

És evident que el castell de Montjuïc, és un símbol de dominació espanyola, o de sotmetiment català al tirà dominant, que és el mateix. La realitat és que el “gobierno de España” era conscient de què amb aquesta legislació a la mà, segons fos la classificació que l’ajuntament donés al castell, la presència de la bandera espanyola, podria no ser necessària, i per això, ha treballat per evitar que això passes. I ho ha aconseguit.

El senyor Hereu, sense la més mínima sensació de vergonya ni de pudor, i per una qüestió evidentíssimament electoral (pobre noi!), ha acceptat totes i cadascuna de les condicions que “l’amic dels catalans”, el Sr Zapatero li ha imposat.

Bé, diguem-li ara al Sr Hereu, i per extensió, al PSC, a aquest partit que es va empassar amb tot el que li va imposar durant la legislatura el Sr Zapatero, i que en Maragall es va empassar tirant així per terra la presidència de la Generalitat, un lloc de màxim honor pel qual molta gent ha deixat la vida, que NO EL VOLEM COM BATLLE, que ens cal gent d’honor, i catalans de veritat amb tot lo que això significa, i a ell sincerament, tot això, li queda molt gran.

Si esteu d’acord amb mi i si us sentiu humiliat per aquest personatge, feu córrer aquest text. FEM-HO, FORA HEREU!

Eric Barrat